2013 || 2011 || 2010 || 2009

10.04.2011

Niin se aika taas kului ja pennut lähtivät maailmalle. Jada (Taibou No Sakiko Go) lähti Poriin, Sumi (Taibou No Sayuko Go) Karjaalle ja sijoitustyttöni Sora (Taibou No Sadako Go) Kotkaan. Olen näihin pentuihin erittäin tyytyväinen. Kaikki ovat reippaita ja eivät täällä ollessaan pelänneet mitään; hienosti ottivat vastaan kaikki lukuisat vierailijat (kiitos heille kaikille, jotka vierailuillaan auttoivat pentujen sosiaalistamisessa!) eivätkä ne myöskään pelänneet vieraassa paikassa kun vein niitä Raija Laakson trimmaamoon esittelemään. Hyvät hermot tytöillä tuntuu myös olevan: Miya pääsi pari kertaa hieman ärähtämään kun pennut tuppasivat liian lähelle puruluuta. Pienen säikähdyksen jälkeen yksikään ei kuitenkaan alkanut Miyaa pelkäämään tai muutenkaan osoittanut mitään vaikutusta. Miya tosin lähti loppuajaksi evakkoon isäni luokse, en halunnut ottaa riskiä, että jotain sattuisi kun olen töissä

On sentään muitakin kuin pentu-uutisia. Kävin helmikuussa Helsingin Seudeun Kennelpiirin järjestämän kasvattajan jatkokurssin ja sen lopputyönä tekemäni kennellin toimintasuunnitelman aion piakkoin lisätä tänne, tosin teen siihen pieniä täydennyksiä ennen sitä. Maaliskuussa puolestaan olin Kennelliiton Jalostusneuvojien peruskurssilla, jonka tentin läpäisin (omien laskujen mukaan jopa kiitettävällä pistemäärällä :D). Nyt on kuitenkin rauha taas maassa täällä vähän aikaa ja minäkin saan rauhassa keskittyä lopputyöhöni. Miya ja veljensä Jedi täyttävät tämän kuun lopussa kaksi vuotta, eli onnea molemmille!

06.01.2011

Pennut täyttivät eilen kaksi viikkoa ja päättivät myös avata silmänsä. Osa oli eilen vielä vähän sirrillään, mutta tänään oli jokaisella jo reippaasti auki. Tänään tuli myös otettua "viralliset" 2 vk kuvat, kiitos Tiinalle avustuksesta. Pentulaatikossa on jo useamman päivän ollut kova vipellys ja ääntely ja taatusti vilkkaampaan suuntaan on menossa.

Rusetti Timantti Ahmatti