2013 || 2011 || 2010 || 2009

30.12.2010

Sada sai kolme punaista tyttöä 22.12 kolmen ja viiden välillä aamuyöllä. Synnytys sujui hyvin, vastoin kaikkia pelkojani (edellisen synnytyksen polttoheikkous). Kolmatta, kaikkein painavinta, Sada pusersi ulos yli tunnin ja olinkin jo ehtinyt soittamaan päivystykseen ja autoakin jo lämmiteltiin alhaalla kun Sada juuri ennen oven avausta lysäytti pennun eteisen matolle. Täytyy sanoa, että helpotus oli suuri sekä henkisesti että "kukkarollisesti" kun ei lääkäriä tarvittukaan. Viimeinen pentu, jonka hengenkin puolesta ehdin jo pelätä, olikin kaikista ahnein ja elinvoimaisin, joskin siskot ovat nyt saaneet sen kiinni ja painoerot vaihtelevat muutamasta grammasta muutamaan kymmeneen grammaan. Painonsa tytöt tuplasivat 6. päivänä.

Pentueella on oma sivu täällä. Yritän saada sekä sinne että Y-pentueen sivulle jonkinmoiset pentupäiväkirjat tässä jossain välissä. Seuraava päivitys onkin sitten ensi vuonna, Hyvää Uutta Vuotta!

Hyvää Uutta Vuotta 2011!

10.12.2010

Sada on astutettu lokakuun lopussa juoksujen alettua yllättäen kuukautta odotettua aiemmin. Uroksena on Fuku, kuten oli suunniteltukin. Nyt uskallan vihdoin sanoa, että tiineeltä näyttää, joskaan en odota mitään suurta pentumäärää. Pentujen pitäisi syntyä viikolla 51. Ultrassa/röntgenissä emme tule käymään ellei jostain syystä tilanne sitä vaadi.

Kaiken pentutouhun lisäksi olen liittynyt Sukokaan, eli Suomen Koirankasvattajat ry:hyn ja muuttanut uuteen asuntoon. Osoitetiedot on siis päivitetty nyt myös sivuille.

26.07.2010

Sada kävi luonnetestissä Suomen Shiba ry:n järjestässä testitilaisuudessa Tuusulan Jokelassa. Tuomareina oli Sirkki Lempinen ja Jorma Lankinen. Pistemääräksi tuli 125. Tarkemmat tiedot testistä löytyvät Sadan omalta sivulta

Nettisivut saivat myös uuden ulkoasun pitkien viivytysten jälkeen.

14.07.2010

Forssassa Sada oli PN3 ja Jedi PU3 saaden varasertin. Miya kävi juhannuksen alla terveystutkimuksissa ja Kennelliitosta tuli tänään viralliset lonkat ja kyynärät. Kaikilta osin terve, joten alan pikku hiljaa suunnitella Miyalle pentuja, mahdollisesti jo ensi vuodeksi.

20.06.2010

Jedillä (Jidai No Youjinbou Go) näyttelymenestystä! Hamina 22.5. ROP kera sertin ja Kotka 20.6. PU2 ja myös serti!